Din murer nær Roskilde, Ringsted, Lejre & Hvalsø
Valen Totalbyg & Entreprise ApS 

Vi udfører murerarbejde af høj kvalitet. Det kan være i forbindelse med en facaderenovering, hvor eroderet murværk fjernes og udskiftes, eller anden renovering. Måske skal du have renoveret badeværelse eller køkken, og i den forbindelse have opsat nye fliser. Uanset hvad du skal have hjælp til, kan du kontakte os.

Vi hjælper dig i mål med dit renoverings- eller byggeprojekt. Har du brug for professionel rådgivning eller vejledning i forbindelse med et projekt du overvejer at begynde, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Opsætning af fliser

Ved renovering af badeværelse eller køkken ønsker du måske opsætning af nye fliser. Vi har flere års erfaring med flisearbejde, og kan sikre dig, at arbejdet bliver gjort ordentligt og tilfredsstillende. Flisearbejde kræver øvelse, for at det bliver udført pænt – med professionel hjælp, er du sikker på at få et smukt resultat. Vi kan blandt andet opsætte fliser her:

  • Køkken
  • Bryggers
  • Badeværelse m.m.
Kontakt os for mere info

Opsætning af dampspærrer

At opsætte dampspærrere i hjemmet kan være en klog beslutning. En dampspærrer beskytter dit hus’ strukturer imod fugt, skimmel og råd. Så det giver i mange tilfælde rigtig god mening at overveje opsætning af en. Vi udfører professionelle opsætninger af dampspærrere i hjemmet. Har du brug for vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os. Hvorfor er en dampspærrer nødvendig? En familie afgiver meget fugt i løbet af en dag, ligesom badeværelse og køkkener er rum, hvor der udledes meget fugt hver eneste dag. For at beskytte dit hus’ konstruktioner, kan opsætning af en dampspærrer være en god løsning. 

Montering af vinduer og døre 

Vi monterer døre og vinduer i forbindelse med totalrenovering eller som enkeltstående opgave. Vi har mange års erfaring, og har opbygget en grundig og effektiv rutine i arbejdet. Trænger du til nye vinduespartier eller nye døre, så kontakt os endelig. Udskiftning af vinduer og døre kan også ske i forbindelse med en gennemgående energirenovering af dit hus.  

Kontakt os for mere info