Gipsarbejde, spartel og maling - Flotte overflader i hjemmet

Hos Valen Totalbyg & Entreprise ApS har vi stor ekspertise indenfor finish af overfladerne i hjemmet. Hjemmets overflader omhandler både vægge og lofter. Vi tilbyder professionel maler- og spartelservice samt opsætning af gipsplader på vægge og lofter. Maler- og gipsarbejde nær Roskilde, Ringsted, Lejre & Hvalsø

Vi tilbyder totalrenovering eller mindre reparationer, afhængig af vores kunders ønsker og behov. Trænger dit hjem til en makeover? Med nyrenoverede lofter og vægge kan du nemt løfte udtrykket i dit hjem. Nymalede vægge og nyopsatte gipslofter, giver et moderne og stilrent look til dit hjem.

Gipsarbejde

Det er blevet enormt populært i de danske hjem med gipslofter og gipsvægge. Gipsplader på lofter eller vægge giver et moderne og stilsikkert udtryk i hjemmet. Gipsplader har en ensartet overflade og giver et indtryk af enkel elegance. Vi har stor erfaring med gipsarbejde og udfører blandt andet følgende: 

  • Opsætning af gipsplader på vægge og lofter
  • Reparation af gipsvægge og -lofter

Isolering

Vi tilbyder også professionel isolering af dit hjem. Skal vi igang med en renovering af dit hjem, er det værd at tænke over, om isolering skal være en del af den proces. Isolering er den nemmeste måde at energioptimere dit hjem på – i længden er der mange penge at sparre på varmeregningen, hvis dit hjem isoleres ordentligt. Derudover giver det god mening for vores klima og miljø.

Kontakt os for mere info

Maling & spartelarbejde

Når vi renoverer dit hjem, afslutter vi med professionelt malerarbejder, hvis du ønsker det. Det giver den flotte afslutning på en succesfuld renoveringsproces. Maling og spartelarbejde kan naturligvis også udføres som en separat ydelse. Når vi maler, har vi blik for detaljerne og teknikkerne i orden.

Vi går efter det pæneste og mest ensartede udtryk, som muligt. Og det gælder hver gang vi påbegynder malearbejde. Malerarbejder er det mest synlige i hjemmet – og det skal gøres ordentligt. Lad os stå for den del også, og vær sikker på at få et smukt og ensartet resultat.

Kontakt os for mere info