Facaderenovering i København og resten af Sjælland

Vi tilbyder facaderenovering på hele Sjælland og i København. Vores service er grundig og effektiv. Vi kan tilbyde forskellige grader og typer af renovering, afhængig af dine ønsker og behov. Når du kontakter os med en konkret forespørgsel, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på facaderenoveringen. Vi gennemgår hvad, som er inkluderet i prisen – og sørger for at tilbuddet er så gennemskueligt, som muligt.

Er du på udkig efter kompetente håndværkere, der kan gøre facaden på dit hus flot igen – så er du kommet til de rette.

Hvornår er det tid til facaderenovering?

Ofte kommer det an på hvor slidte husmurene er – og hvilket udtryk du ønsker dit hus skal have. Der er forskellige grader af facaderenovering, og vi vælger i samarbejde med dig altid den, der passer bedst til dit hus og dine ønsker.

Hvad er facaderenovering?

Når din facade trænger til en opfriskning, er det fordi vejret har tæret på bygningen. Det er nemlig husets ydersider, tag og sokler, der skal stå imod vejret året rundt. Det danske vejr er vådt, koldt og ofte blæsende. Alt dette har betydning for standen af dit hus’ facader.

Når vi renoverer facader kan det se ud på mange måder, derfor begynder ethvert nyt projekt med en god dialog omkring vores kunders ønsker og behov. På den måde kan vi skabe det mest tilfredsstillende slutresultat. 

Kontakt os for mere info

Hvilke typer renoveringer passer til min facade?

Vi vejleder altid vores kunder grundigt og ud fra deres konkrete og specifikke situation. Når vi har set din facade, kan vi bedre vurdere, hvor grundig en renovering der er nødvendig. Opgaver som vi ofte udfører i forbindelse med facaderenovering er: 

  • Facaderens
  • Fjernelse af løst puds og alger
  • Vandskuring
  • Fjernelse af eroderet og gammelt murværk
  • Opmuring/reparation af murværk
  • Nye fuger
  • Forskellige overfladebehandlinger
Kontakt os for mere info